Seier over Herkules i Holtanhallen

$
0
0

Falk Horten sin trener Daniel Birkelund sier før kampen at det er en jobb som skal gjøres – for å vinne håndballkamper. Det så ut som om dette ikke hadde sunket helt inn for gutta i blått i 1.omgang. Falk brukte ca 20 minutter på å score 3 mål og de siste 10 minuttene satte de 7 til. Når da motstander Herkules ikke klarer å omsette sine sjanser – så står det 10-10 til pause. En omgang som ikke vil bli husket lenge av de som var i Holtanhallen denne lørdagen. Litt slumsete avslutninger, unøyaktige innspill og kanskje litt undervurdering – det er alt som skal til for at det ser litt slapt ut. Ikke akkurat verdig når man er i toppen av årets 1.divisjon.

Jørgen Jansrud banker inn et mål for Falk mot Herkules – Foto: Inge Wallumrød

Gutta gikk til pause og folket på tribunen trodde nok helt sikkert at de i blått ville få melding om hvor skapet skal stå av trenerduoen Daniel Birkelund og Baard Olafsen. Det ble  ihverfall litt endring på laget da spillet startet i 2.omgang. Herkules fulgte til 15-13, så var det bom stopp og takk for følget. Innspill til Eirik Gilje (særlig et fra Tor Henning Forberg) og Patrick Thomassen satt og ble omsatt i mål. Andrè Aho, Jørgen Jansrud, Magnus Fredriksen og Magnus Sandvik Mangrud hadde noen skikkelige susere. Det ble kattens lek med musen i de siste 20 minuttene. Herkules hadde ikke dagen – de bommet mye og når de traff målet, så stod Simen Westby Johansen i veien.

Så det ble en omgang som ikke ble særlig spennende, men den viste at Falk Horten er det laget som 3dje plassen viser. Gutta slår til slutt Herkules hele 32-15. Kampens beste spiller ble Simen Westby Johansen. Eirik Gilje spilte også en meget god kamp.

Toppscorere Falk: Jørgen Jansrud 4, Patrick Thomassen 4, flere spillere hadde 3 og 2 mål. Se kampinfo/kamprapport.

Relatert: Gjengangeren – Falk gjorde jobben etter pause